Skip Navigation Links
صفحه اصلي
بين الملل
جامعه
سراي فرهنگ
شهري
شوراها
فرهنگ و هنر
عكس
آخرین اخبار :
دومين دوسالانه پانتوميم هنرستانهاي كشور در تبريز برگزار مي شود خوراكيان: بهترين و والاترين ارزش‌ها در دين اسلام نهفته است/ جهان همواره تحت تاثير هنرمندان مسلمان بوده است پوشش واكسيناسيون هپاتيت B‌ به 85 درصد رسيد کميته سامان ازدواج آسان درسراسر کشور در حال راه اندازى است هم نشيني شهروندان تهراني در بوستان لاله
پنجشنبه 18 شهریور ماه 1389

کد خبر : 21863
تاریخ : 1389/05/08 - 11:24:29





نخست وزير كره جنوبي استعفا داد
نخست وزير كره جنوبي با پذيرش مسئوليت عدم موفقيت دولت در اجراي يكي از قوانين پارلمان در خصوص انتقال مراكز دولتي به خارج از سئول استعفاي خود را اعلام كرد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري "ريانوواستي "، "چانگ اون چان "، نخست وزير كره جنوبي، روز پنجشنبه استعفا داد.

چانگ اون چان با قبول مسئوليت عدم موفقيت دولت در اجراي قانون پارلمان در خصوص ايجاد تغييرات در طرح ساخت مركز دولتي جديد در "سوجونگ " در جنوب سئول، اعلام استعفا كرد. هدف از اين لايحه انتقال بخشي از ساختمان‌هاي دولتي به خارج از سئول بوده است.

نخست وزير كره يكي از طرفداران اصلي "لي ميونگ باك "، رئيس‌جمهور كره جنوبي، در طرح وي براي تغيير طرح انتقال نيمي از وزارت‌خانه‌هاي دولتي به شهر سوجونگ بود. مخالفان اين طرح معتقدند اين اقدام باعث تشويش و سردرگمي‌هاي اداري مي‌شود.

چانگ اون چان قبلا نيز استعفاي خود را اعلام كرده بود كه با مخالفت لي ميونگ باك، رئيس‌جمهور كره جنوبي، مواجه شد.

.

.

.

خبرهاي بيشتر در خبرخوان شهر



Skip Navigation Links
صفحه اصلي |
جستجو |
آرشیو |
آرشیو عکس |
تماس با ما |
پیوندها |
خبرنگار افتخاری |
RSS